Educatie

Huis Marseille werd opgericht in 1999 en is daarmee het eerste fotomuseum van Amsterdam. Met driemaandelijks wisselende tentoonstellingen wordt ieder seizoen weer een nieuwe blik op de fotografie en de veelzijdigheid van dit medium geworpen. In het tijdperk van voortrazende beeldcultuur en alomtegenwoordige camera’s richt Huis Marseille zich op aandacht voor het beeld. Niet alleen zien, maar écht kijken.

Huis Marseille biedt een activiteitenprogramma waarbij interactie en beleving centraal staat. Zowel voor scholen als groepen en individuele bezoekers vinden er activiteiten plaats.

Aanvragen

Als u meer informatie wil aanvragen of een rondleiding wil boeken voor uw groep, dan kunt u contact opnemen via educatie@huismarseille.nl.

Annuleren

Het annuleren of wijzigen van uw reservering kan kosteloos tot 5 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek aan Huis Marseille. Bij annulering op een later moment zijn wij helaas genoodzaakt het volledige bedrag van uw reservering in rekening te brengen.

Programmering

Huis Marseille organiseert activiteiten om uw museumbezoek te verrijken. Van rondleidingen tot lezingen en masterclasses van (internationaal) gerenommeerde fotografen. Volg onze agenda en nieuwsbrief voor het actuele aanbod en het laatste nieuws.