Colofon & disclaimer

Colofon

Ontwerp huisstijl: Wieden+Kennedy
Constructie: PMS72
Teksten: Huis Marseille
Foto’s: betreffende fotografen
Font: Garnett

Disclaimer

Huis Marseille, Museum voor Fotografie streeft ernaar om op of via deze website steeds correcte en actuele informatie te geven. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Huis Marseille dan wel haar licentiegevers. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Huis Marseille dan wel haar licentiegevers.

Suggesties

Linken naar huismarseille.nl is altijd toegestaan en verwijzen naar de homepage wordt aanbevolen. Huis Marseille waardeert uw inbreng: het is voor het museum belangrijk suggesties van bezoekers te ontvangen voor verbetering van huismarseille.nl.

Het gebruik van informatie op huismarseille.nl betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met alle genoemde voorwaarden.

Vragen of opmerkingen kunt u richten aan info@huismarseille.nl